Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak
Marmara Bölgesi genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara Bölgesi'nde sıcaklıklar mevsim normallerinde ve yer yer üzerinde olacak.
Sıcaklıkların bölge genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta boyunca da mevsim normallerinin üzerinde olmaya devam edeceği öngörülüyor.
Hafta sonu Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) kesiminde, Pazartesi günü ise bölge genelinde yağmur ve sağanak bekleniyor.
Hafta sonu İstanbul ile Trakya kesiminde sıcaklıkların 15 ila 17 derece, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde ise 18 ila 20 derece civarında olacağı bekleniyor.
Bölgede rüzgarın bugün ve yarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmelere ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi
Korona tedavisi gören Kadir Topbaş'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor
İstanbul'da iğrenç taciz! Ünlü profesör hakkında şok suçlama
3 kişinin öldüğü Pegasus kazasında kaptan kusurlu bulundu
Okullarda yüz yüze sınavlar ertelendi
CHP'li vekilin yasak aşk skandalı! 10 milyon istediler
Mansur Yavaş açık açık özür diledi: Hiçbir bahane üretmeden hemşehrilerimizden özür diliyorum
Vale görevlisi artık araç hasarlarını ve cezaları karşılayacak
30 Milyonluk vurgun yapan Suriyeli hacker çetesi çökertildi



YORUMLAR
Yorum Yap