Gümrükte milyarlarca lira değerinde uyuşturucu yakalandı
Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ ve Edirne'de iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Bu kapsamda Tekirdağ gümrük sahasında ve İpsala Gümrük Kapısı'nda toplam 1 ton 326 kilogram esrar ele geçirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Tekirdağ ve İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, narkotik risk analizi ve hedefleme çalışmaları kapsamında operasyon düzenledi.
Tekirdağ gümrük sahasındaki operasyonda 1 ton 153 kilogram, İpsala Gümrük Kapısı'ndaki operasyonda ise 173 kilogram olmak üzere toplam 1 ton 326 kilogram esrar ele geçirdi.
Tekirdağ gümrük sahasındaki operasyonda 1 ton 153 kilogram, İpsala Gümrük Kapısı'ndaki operasyonda ise 173 kilogram olmak üzere toplam 1 ton 326 kilogram esrar ele geçirdi.
Operasyonlarla ilgili soruşturmalar, Tekirdağ ve İpsala Cumhuriyet başsavcılıkları nezdinde sürdürülüyor.
Masonlar Locası Büyük Üstadı Remzi Sanver'e gözaltı şoku!
Erdoğan'ın o talimatının perde arkası ortaya çıktı!
Can Holding soruşturmasında ikinci dalga: 26 gözaltı
Kişisel veriler peynir ekmek gibi satılıyor: Telefon 500, adres 1500 TL
Çağlayan ile Şara'nın saat kardeşliği!
Cuneyd Zapsu hakkında yakalama kararı iddiası!
İstanbul'da 'kara para' operasyonu: 7 kişi listede
Hulusi Akar'ın kızı biyoloji bölümünden tıp fakültesine nasıl geçti?
Kaçak keçi avlayan milletvekiline af geliyor




YORUMLAR
Yorum Yap