Gökhan Gönül, Beşiktaş'a veda etti
Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, siyah-beyazlı yöneticilere telefon açtı ve Fenerbahçe'yle anlaştığını söyledi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren futbolculardan Gökhan Gönül'ün kalıp kalmayacağı sorusu netleşti. Tecrübeli sağ bek, yeni sezonda takımda olmayacağını yönetime bildirdi
Siyah-beyazlıların sözleşme yenilemek istediği Gökhan Gönül, eski kulübü Fenerbahçe'den de teklif alınca, her iki taraftan da düşünmek için süre istemişti.
Ailesi ve yakınlarıyla görüştükten sonra kararını veren 35 yaşındaki futbolcunun tercihi; sarı lacivertliler oldu.
Bu sezon 32 karşılaşmada forma giyip; 4 gol, 4 asist üreten Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye gidecek olmasının ardından Beşiktaş'ta sağ bek arayışları başladı.
Süper Lig kaç takımla oynanacak? TFF’den beklenen açıklama geldi!
Kayserispor'un kurtarılmasını eski bakan mı istedi! Erciyes Anadolu Holding’den Kayserispor için dikkat çeken ilan!
O nun arabası var, güzel mi güzel; Ronaldo, dünyanın en pahalı arabasını aldı!
İş çığırından çıktı! Bursaspor ve Akhisarspor da Süper Lig'e çıkmak istiyor
Aykut Kocaman ile ilgili flaş iddia
Beşiktaş, UEFA katılımı için gereken 100 milyon TL'yi ödedi
Süper Lig'de 23 sene sonra 6 İstanbul takımı olacak
FIFA Başkanı Infantino hakkında yolsuzluk ve rüşvet soruşturması
Süper Lig’e yükselen son takımı penaltılar belirledi



YORUMLAR
Yorum Yap