Gazeteci Müyesser Yıldız tutuklandı, İsmail Dükel serbest bırakıldı

Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve astsubay E. B. tutuklandı, Tele 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ise serbest bırakıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Pazartesi sabahı gözaltına alınan ve Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'nde tutulan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız,Tele 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve astsubay E. B. sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarıldı.

Savcılık, gazetecileri tutuklanmaları istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

Mahkeme, Müyesser Yıldız ve astsubay E. B.'nin tutuklanmasına, İsmail Dükel'in ise serbest bırakılmasına hükmetti.

Müyesser Yıldız ile birlikte Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan Dükel ve E.B.'nin ifade işlemleri akşam saatlerinde tamamlanmıştı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol