Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı
Galatasaray Kulübü, 22. lig şampiyonluğu kutlamasında teknik direktör Fatih Terim ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Stadda düzenlenen 22. lig şampiyonluğu kutlamalarında kürsüye gelen kulüp başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı taraftarlara teknik direktör Fatih Terim ile yapılacak yeni sözleşmenin müjdesini verdi.
Başkan Mustafa Cengiz, yaptığı konuşmada, "Bugün burada milyonlarca taraftarımızın ve seyircimizin huzurunda, daha önce yüreklere atılmış bir imzayı kağıda dökmek istiyorum. Türk futbolunun 1 numarası sevgili Fatih Terim ile burada, sizlerin şahitliğinizde 5 yıllık imza atacağız. Bu 5 yıllık sürede, 5. yıldızın eksik olan kanatlarını dolduracağız" ifadelerini kullandı.
Cengiz'in konuşmasının ardından Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.
22. şampiyonluğunu taraftarı önünde düzenlenen etkinlikle kutlayan Galatasaray'da, kupa töreni sırasında, kupayı teslim etmek için gelen Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisine Galatasaray tribünleri tepki gösterdi. Kupa töreninin yayın haklarını satın alan A Spor tepkilerin olduğu sırada reklam arası vermesi dikkatlerden kaçmadı.
Valbuena'dan Fenerbahçe'ye veda mesajı
TFF başkanlığına şimdiden 5 aday
Fenerbahçe Avrupa'dan men edilecek mi? Açıklama geldi
PSG'nin Katarlı patronu 3.5 milyon dolar rüşvet vermiş
Eski gol kralı 'FETÖ'den tahliye edildi
Adana Demirspor Teknik Direktörü Özat: Orucun telafisi var ama maçın telafisi yok, bir gün tutma arkadaş
Ali Koç: ‘Kurgulanmış bir düzen var! Artık daha çok ses yükselteceğiz’
‘Fener Ol’ kampanyasında şimdiye kadar toplanan para belli oldu
Şampiyon Galatasaray kasasını doldurdu



YORUMLAR
Yorum Yap