Galatasaray'a Arda Turan darbesi!
Galatasaray Süper Lig’in 14. Haftasında sahasında Eyüpspor’u ağırladı… Müthiş bir çekişmeye sahne olan maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Süper Lig'in 14. Haftasında Galatasaray-ikas Eyüpspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma oldukça tempolu başlarken Eyüpspor ilk bölümde golü bulmayı başardı.
13. dakikada Eyüpspor öne geçti. Kontratak fırsatı yakalayan Eyüpspor'da Halil Akbunar, sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra topu içeriye çevirdi.
Arka direkte bulunan Emre Akbaba, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Yenilen golün ardından beraberlik için bastıran sarı kırmızılılar aradığı golü ilk yarının sonlarında buldu.
45+5. dakikada Galatasaray, beraberliği yakaladı. Sara'nın ceza alanına gönderdiği pasta Berke, topu uzaklaştıramadı. Kısa düşen meşin yuvarlağa önce Sanchez, ardından Sallai vurdu. Berke, yakın mesafeden gelen iki şutta da gole engel oldu. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top, ceza sahası sağ çaprazındaki Barış Alper Yılmaz'ın önünde kaldı. Bu oyuncu, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
GALATASARAY GOLLE BAŞLADI AMA...
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona ererken Galatasaray ikinci yarıya golle başladı. 47. dakikada Galatasaray 2-1 öne geçti. Sara, Osimhen'e doğru ortasını yaptı.
Osimhen'in sırtından seken top, Sallai'nin önüne düştü. Macar oyuncu gelen topa sert vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Konuk ekip bu gole 71. Dakikada Ampem ile cevap verdi.
Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Sarı kırmızılılar bu beraberlikle puanını 35 yaptı. Eyüpsor ise 23 puana ulaştı.
Fenerbahçe'den stada 'Atatürk' ismi
Beşiktaş'ta Van Bronkhorst'un tazminatı ortaya çıktı: Gitti yine paralar
Hasan Arat bıraktı: Beşiktaş'a sahip çıkın
Mauro Icardı, kiminle aşk yaşıyor?
RTÜK ceza kesti, Saran yayınları durdurdu
Ankara'ya dev stadyum: Dünyada 3. olacak
Hasan Arat: Profesyonel hayatta gün gelir yollarınızı ayırırsınız
Beşiktaş'ta sular durulmuyor... Başkan Hasan Arat istifa etti
Beşiktaş'ta gece yarısı depremi: Samet Aybaba ve Friedel'la yollar ayrıldı




YORUMLAR
Yorum Yap