Fikret Orman’a yine ibra şoku!
Şirketin diğer üyeleri ise bir kez daha onaylandı. Bu karar sonrası hissedarlara, Fikret Orman’a 1 Haziran 2019 ile görevi bıraktığı 24 Eylül 2019 tarihine kadar olan dönem için de dava açma hakkı ortaya çıktı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Beşiktaş Futbol A.Ş. Olağan Genel Kurulu dün Vodafone Park'ta gerçekleştirildi.
Siyah-beyazlı kulübün eski başkanı Fikret Orman, 1 Haziran 2019'dan görevi bıraktığı 24 Eylül 2019 tarihi arasındaki zamanı kapsayan dönem için ibra edilmedi.
Karar, hisselerin çoğunluğunu elinde bulunduran Beşiktaş J.K. Derneği ve diğer hissedarların oy birliği ile alındı. Böylece şirkette hissedar olan herkesin Fikret Orman hakkında dava açma hakkı ortaya çıktı.
AHMET NUR ÇEBİ RESMEN BAŞKAN
Orman, ocak ayında olduğu gibi tüm üyeler ibra edilirken ikinci kez onay alamadı. Fikret Orman'ın ibrasızlığı kaldırmak için mahkemeye gidebileceği belirtildi.
Bu arada Futbol A.Ş.'nin yeni yönetim kurulu da belirlendi. Ahmet Nur Çebi resmen şirketin başına geçti. Toplantıda son olarak bankalar konsorsiyumu ile yapılacak anlaşmanın prensipleri açıklandı. Nihai anlaşmanın 1-2 hafta içinde tamamlanarak imza aşamasına geleceği belirtildi.
Ogün Şahinoğlu/Sabah
Etik tartışması! Spor Bakanlığı'nın elektriği Limak'tan
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Rıdvan Dilmen'e jet yanıt: Maçı kim kime vermiş?
Fenerbahçe, Başakşehir'i 4'ledi...
Kâr değil zarar rekoru: Stadyumu 325 Bine kiraladı; üste 1 Milyon 864 Bin TL ödedi
Fenerbahçeli Ozan Tufan koronavirüse yakalandı
Trabzonspor'un efsane Başkanı Özkan Sümer hayatını kaybetti
Galatasaray eski Başkanı, Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı
Rıdvan Dilmen'den Erol Bulut'a sert eleştiri: Sağ ol diyeceksin
Fenerbahçe'ye bir darbe de Gaziantepspor'dan



YORUMLAR
Yorum Yap