Fenerbahçeli yıldız Skriniar nasıl soyuldu?
İstanbul Beykoz’da Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı ve takım kaptanı Milan Skriniar, hırsızlık şokuyla sarsıldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Beykoz’daki lüks sitede bulunan evinden 40 bin dolarının çalındığını iddia ederek polise başvurmuştu. Futbolcunun yardımcısı aracılığıyla şikayetçi olduğu ifadesinde; “Taşınmak için bir firma ile anlaşmıştık. Saat 11:00 sıralarında gelip yüklediler 16:30 gibi yükleme bitti. Eve geçince 2. Kattaki komodin içindeki paranın olmadığını fark ettim” dediği öğrenildi.
Olay önceki gün İstanbul Beykoz'da bulunan güvenlikli bir sitede meydana geldi. İddiaya göre Milan Skriniar'ın evini taşımak için bir firma ile anlaştı.
Taşıma işlemi sonunda komodindeki parasının olmadığını fark edince hemen durumu polise bildirdi. Beykoz polisine 'Bugün bir taşınma işimiz vardı, yapan şahıslar da burada 40 bin dolar civarında para çalındı' ihbarı yapıldı.
VERDİĞİ İFADEDE SÜRECİ BÖYLE ANLATTI
Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre ihbar üzerine polis ekipleri hemen adrese geçtiklerinde ikamet sahibi Fenerbahçe'nin yıldızı Milan Skriniar çıktı.
Yardımcısı aracılığı ile ifadesine başvurulan yıldız futbolcu; Taşınmak için bir taşıma şirketi ile anlaştıklarını, sabah 11:00 sıralarında firma görevlilerinin gelerek eşyaları yükleme yaptıkları, 16:30 sıralarında yükleme işlemi bittiğini belirtti.
Devamında kendisinin eve geldiğini 20:30 sıralarında 2.katta bulunan komodin içindeki 26.000 Dolar, 4.400 Euro, ve bir miktar parasının çalındığını fark ettiğini belirtti.
5 KİŞİ MUHAFAZA ALTINA ALINDI
Bunun üzerine nakliye şirketini arayarak tekrardan ikamete çağırdığını polise belirtti. Polis o sırada olay yerinde olan nakliye firması çalışanları 5 kişinin ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü.
Muhafaza altına alınan A.E., B.A., C.Ü., E.O.Y. ve İ.Ü. isimli şahıslar Paşabahçe Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.
GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR
Polis ekipleri, sitenin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
Fenerbahçeli yıldız futbolcunun şikayeti üzerine başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
Planlar tutmadı, Acun Ilıcalı satıyor
Mircea Lucescu hayatını kaybetti
Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde 101.nci dakikada hayat buldu: 1-0
Bizim Çocuklar 2026 Dünya Kupası'nda
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran trafik kazası geçirdi
Finaldeyiz! Tarih yazmaya bir adım kaldı
Aziz Yıldırım başkanlık için son noktayı koydu!
Sadettin Saran ile Ali Koç arasında ipler koptu
Fenerbahçe resmen duyurdu: 2 hafta ertelendi




YORUMLAR
Yorum Yap