Fenerbahçe'yi eski oyuncusu yıktı
Fenerbahçe sahasında Dinamo Kiev'e 2-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken Ukrayna ekibinin ikinci golü sarı-lacivertlilerin eski futbolcusundan geldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i konuk etti.
10 kişi kaldığı maçta 1-0 geriye düşen Fenerbahçe son dakikalarda Attila Szalai ile skoru 1-1'e getirdi ve maçı uzatmalara taşıdı.
Mücadelenin 114. dakikasında Dinamo Kiev bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi ve karşılaşma bu şekilde sona erdi.
Fenerbahçe'yi turnuvadan eleyen gol, sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Oleksandr Karavaev'den geldi. 106. dakikada oyuna giren futbolcu 8 dakika sonra golünü attı.
Karavaev, Zorya Luhansk forması giydiği dönemde Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olmuş ve 2016-17 sezonunda yalnızca 6 maçta görev yapıp 1 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı.
Fenerbahçe taraftarının 'Vladimir Putin' tezahüratı dünya basınında: 'İstanbul'da skandal'
Uzatmalarda şok gol! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti
Mesut Özil’in ayrılığının nedenini Rıdvan Dilmen açıkladı
TFF, Turkuvaz Medya ile Türkiye Kupası ve Süper Kupa için ek sözleşme imzaladı
Arda Turan'dan olay gaf: Orhan Veli Gencebay okumamış adamlar bana cahil diyor
Aziz Yıldırım: Bu sezon maçlara geleceğim
Galatasaray Adası için imzalar atıldı: Dursun Özbek parsellerin tapusunu aldı
Fransızların istediği Kim Min-Jae'yi İtalyanlar kaptı
Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı!



YORUMLAR
Yorum Yap