Fenerbahçe Token, ilk işlem gününde yüzde 300 artışla 120 lirayı gördü
Hafta başında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Paribu CEO'su Yasin Oral'ın katıldığı basın toplantısıyla lansmanı ve ön satışı gerçekleştirilen Fenerbahçe Token'da (FB Token) işlemler başladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
30 liradan satılan 500 bin Fenerbahçe Token'ın paribuda işlem görmeye başlamasıyla işlemlerde sıkıntılar yaşandı. Paribu sitesi hata verdi ve işlemler kesintiye uğradı.
FB Token 43 liradan listelenirken, sistemdeki aksaklıklara rağmen yüzde 300 artışla 120 liranın üzerini gördü.
Paribu ise yaşanan aksaklık sonrası açıklama yaptı. Açıklamada "Yoğunluk nedeniyle emir ve işlemlerde aksaklık yaşanmaktadır. Aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için teknik ekibimiz müdahale etmektedir" dendi.
234 Bin TL nasıl buharlaştı! Binance Türkiye'den açıklama
Konut satışlarında en sert düşüş!
Yerlinin dolar talebi arttı; bir haftada 1.7 Milyar Dolarlık alım
KGF Genel Müdürü Kasım Akdeniz görevden alındı!
Halkbank'ın yılın ilk yarısında net karı 123 Milyon TL
Kahveci: Naci Ağbal için 'bu operasyonu kimin adına çekiyorsun' diye sormuşlardı; Kavcıoğlu'da 5. kez faiz indirim kararı alamadı
Aktaş: Enflasyonun yıl sonunda yüzde 14.1’e ineceğine kim inandırıcı buluyor?
3 dolara para aklama! Siber suçluların para aklamak için kullandığı yeni hile
600 Milyon dolar çalan hackerlar parayı iade ediyorlar! O kadar parayı aklamak çok zor



YORUMLAR
Yorum Yap