Fatma Betül Sayan Kaya'nın gözlükleri dikkat çekti: İşte fiyatı

Fon soruşturması kapsamında ifade vermek üzere adliyeye gelen eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın taktığı 25 bin TL’lik lüks gözlük dikkat çekerken, Kaya "163 milyonu nereden buldunuz?" sorusunu yanıtsız bıraktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Kamuoyunda "fon soruşturması" olarak bilinen süreçte hareketli saatler yaşanıyor.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, eşi İlyas Kaya ve eski SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere adliyeye geldi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Adliye binasının girişinde basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya, yöneltilen sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Muhabirlerin gündemdeki "163 milyonu nereden temin ettiniz?" sorusunu cevapsız bırakan çift, doğrudan adliyenin savcılık katına yöneldi.

500 DOLARLIK GÖZLÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Adliye koridorlarında gözlerin çevrildiği Fatma Betül Sayan Kaya'nın stili de gözden kaçmadı.

Kaya'nın ifadeye gelirken taktığı ve piyasa değeri yaklaşık 500 dolar (25 bin TL) olan ünlü bir markaya ait gözlük, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol