Fatih Portakal'dan Garanti BBVA'ya kart ücreti isyanı: Helal etmiyorum
Televizyoncu Fatih Portakal, kredikartına gelen yıllık kart aidatına tepki gösterdi. Yıllık kart aidatı ücreti 274 lira gelen Portakal, "Bu para hak ettiğiniz para değil helal etmiyorum" dedi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Fox TC sunucusu Fatih Portakal, kredikartına gelen yıllık kart aidatına tepki gösterdi. Yıllık kart aidatı ücreti 274 lira gelen Portakal, "Bu para hak ettiğiniz para değil helal etmiyorum" dedi.
Bankaların kredi kartı kullananlardan alınan yıllık ve aylık kullanım bedelleri vatandaşa isyan ettiriyor. Banka kartlarına uygulanan fahiş fiyatlara gazeteci Fatih Portakal’da sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Portakal, yıllık 274 lira ödeme gelen kredi kartıyla ilgili “Hem kredi kartını kullandır, hem kart harcaması yap, sonra da enayi yerine konup yıllık kart parası öde: 274 lira. Bu para hakettiğiniz para değil GarantiBBVA, helaletmiyorum size” ifadelerini kullandı.

MB brüt rezervleri 2 milyar dolar azaldı
BES'te devletin döviz katkısı yüzde 25'den 10'a düştü
Fitch: BDDK'nın düzenlemesi not bakımından olumsuz
Dolar 7 TL sınırında gezintisini sürdürüyor!
Fitch: Aktif rasyosu kararından en çok İslami bankalar etkilenecek; orta vadede varlık kalitesinde bozulma kaçınılmaz
Altın fiyatları yeniden yükselişte! İşte rakamlar...
Dolar/TL 6.98 seviyesinde, petrol yükselişe geçti
6.5 milyarlık operasyon! Türkiye Varlık Fonu hangi sigorta ve emeklilik şirketlerini bünyesine kattı?
Fitch'ten 'benzeri görülmemiş küresel resesyon' uyarısı



YORUMLAR
Yorum Yap