Fatih Keleş'ten 'etkin pişmanlık' iddiaları hakkında açıklama
İBB operasyonlarına tutuklanan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, 'etkin pişmalık'tan yararlandığına ilişkin iddialara yanıt verdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Keleş, "Kamuoyu bilmelidir ki etkin pişmanlık başvurusunda bulunmadım. Çünkü işlediğim herhangi bir suç bulunmamaktadır. Ne dosyada atılı suçları işledim, ne de yasadışı bir örgüte üye oldum" dedi.
Bazı medya organları ve sosyal medya hesaplarında Fatih Keleş'in 'itirafçı' olduğuna ilişkin olarak iddialar ortaya atıldı. Fatih Keleş ve avukatı Baran Kaya konuya dair sosyal medya hesaplarından açıklama yaptılar.
Fatih Keleş'in sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
"Son günlerde hakkımda maksatlı ve itibarımı zedelemeye dönük haberler yapılmakta olduğunu duyuyorum.
Kamuoyu bilmelidir ki etkin pişmanlık başvurusunda bulunmadım. Çünkü işlediğim herhangi bir suç bulunmamaktadır. Ne dosyada atılı suçları işledim, ne de yasadışı bir örgüte üye oldum.
Herkes gayet iyi bilmektedir ki bizler bir siyasi kumpas nedeniyle cezaevindeyiz. Bir suçumuz yok, alnımız açık.
Bu maksatlı ve onurumu zedelemeye dönük haberleri yapanlara karşı hukuk önünde hesaplaşacağımı buradan bildiriyorum."
Baran Kaya'nın TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'ya cevap verdiği sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
"Bu iddiaların tamamı gerçek dışı ve dezenformasyon içeriklidir. Müvekkilim hukuki değil tamamen siyasi saikli bir soruşturma kapsamında tutuklanmıştır. Bazı basın mensupları tarafından ortaya atılan bu iddialar da aynı siyasi amaca hizmet etmekte ve müvekkilimin siyasi maksatlarla tutuklandığını bir kez daha ortaya koymaktadır.
Bu dezenformasyon içerikli ve müvekkilimin onurunu zedelemeye dönük haberleri yapan ve yayanlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağımızı ilan ediyoruz."
Beştepe'de güvenlik zirvesi!
İBB soruşturmasında Ali İlbak ve Yusuf İlbak'a tahliye kararı!
Sporculardan gri pasaportla kaçakçılık!
Okul kantininde tostçuydu, rüşvet çarkıyla milyarder oldu, uçak aldı!
Yunan Adası'nda kanlı gece: Lüks galerici Interpol'den çıktı
Sosyal medya fenomenlerine operasyon!
Ferdi Zeyrek'in ardından tekrar gündemde: Site, SPA ve oteller... Risk çok büyük
Lüks araçlar İmamoğlu'na ait denmiş, sahibi Levent Uysal çıkmıştı: Haberlere erişim engeli geldi
'Yüzyılın En İyi Beyin Cerrahı' Prof. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti




YORUMLAR
Yorum Yap