Esra Oflaz, Cennet'teki evini kaç milyon Euroya sattı?
Geçen yıl villasına talip olanlarla fiyatta anlaşamayan Esra Hanım'ı bu yıl, adı sır gibi saklanan bir Türk iş insanına satmış.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Türkiye'deki yayın haklarının sahibi olduğu bir televizyon kanalını 2011'de 100 milyon Euro'ya satan Esra Oflaz, senesine Bodrum Cennet Koyu'ndaki, ünlü isimlerin oturduğu siteden 4 milyon Euro'ya villa satın almıştı.
Günaydın'ndan Bülent Cankurt'un yazısına göre geçen yıl Esra Hanım'ın bu villasını, 6 milyon Euro'ya sattığına dair dedikodular çıksa da; satmamış, yakın arkadaşları olan emlak kralı Dikran Masis ile eşi Yasemin Hanım'a bir aylığına kiralamıştı.
Geçen yıl villasına talip olanlarla fiyatta anlaşamayan Esra Hanım'ı bu yıl, adı sır gibi saklanan bir Türk iş insanını 6.5 milyon Euro'ya ikna ettiğini öğrendim.
Esra Hanım, önceki gün 6.5 milyon Euro'yu alıp villanın tapusunu yeni sahibine teslim etmiş.
Ancak Oflaz, villayı ay sonunda boşaltacakmış. Sonra da aynı sitedeki otelin rezidans bölümünde kiraya çıkıp, kızı Alya'nın Londra'daki okulu açılana kadar tatil yapacakmış
Bu kadarına da pes: Servis bedeli 1499 TL
1.5 milyon euroluk Bugatti pert oldu!
Can Tanrıyar'ın eşi Tamar Tanrıyar tehditten ceza aldı
Putin’in gizli sevgilisinin Türkiye’de iki evi varmış
Robert De Niro, İstanbul'a teftişe geliyor
Bülent Ersoy'a şifreli ve asansörlü özel mezar: 1,5 milyon TL'ye mal olacak
Mehmet Ağar aylar sonra kimin nikahında ortaya çıktı?
Bülent Ersoy: İçişleri Bakanı Soylu'dan istirham ettim, mezar yerim belli
Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında Ebru Yaşar fırtınası esti



YORUMLAR
Yorum Yap