Erdoğan ve Aliyev akşam yemeğinde bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın Ermenistan işgalindeki topraklarının kurtarılması dolayısıyla düzenlenecek Zafer Geçidi Töreni'ne katılmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Bakü Haydar Aliyev Havalimanı'nda Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Yagub Eyyubov, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ramiz Hasanov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Bakü'ye geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Yemeğe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva da katıldı.
Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, akşam yemeğinin ardından konaklayacakları otele geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı otele gelişinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan ve diğer yetkililer karşıladı.
Reuters duyurdu: AB liderleri Türkiye'ye ek yaptırım konusunda uzlaştı
ABD'den bomba Türkiye iddiası
AB’nin taslak metni ortaya çıktı: Türkiye yaptırım maddesi var
Merkel’den Türkiye açıklaması: Müzakereler istenilen sonuca ulaşmadı
Merkel’den Türkiye açıklaması: Müzakereler istenilen sonuca ulaşmadı
Azerbaycan ve TSK tarihi geçiş töreni hazırlıyor
ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye'ye yaptırım öngören savunma bütçesini kabul etti
Kiralık tarlada buldu, bir günde milyoner oldu; İlk işi ne oldu?
Bill Gates, salgının yeni bitiş tarihini açıkladı



YORUMLAR
Yorum Yap