Erdoğan'dan Ak Partililere 'Metaverse' talimatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Metaverse ile ilgili “Hassas bir konu. İyi ve titiz bir çalışma yapın. Konuyla ilgili alanında uzman isimlerin katıldığı bir çalıştay düzenleyin” dediği öğrenildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MYK toplantısında gündeme dair konular ele alındı. Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan Sedef Kabaş’la ilgili sosyal medyadan atılan tweet’ler de masaya yatırıldı.
Twitter’dan Kabaş’la ilgili açılan hashtag’le 380 bin tweet atıldığı ve bu tweet’lerin 18 milyon kez görüntülendiği bilgisi verildi.
AK Parti'de ilk metaverse toplantısı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz konusu rakamlarla ilgili “Gündem belirleme konusunda güzel bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirelim” ifadelerini kullandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayrıca kurmaylarına, Sedef Kabaş’la ilgili yürütülen yargı sürecinin takip edilmesi konusunda talimat verdiği de kaydedildi.
TEMKİNLİ DAVRANMALIYIZ
Öte yandan, toplantıda AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri de Metaverse ile ilgili bir sunum yaptı.
Sunumda Twitter, Instagram ve Facebook gibi birçok sosyal medyanın yakında bu dünyaya taşınabileceği, kripto paranın da Metaverse ile bağlantılı olduğu aktarıldı.
Parti kurmayları “Gelişmeleri takip etmemiz lazım. Temkinli davranmalıyız. Bu alandaki gelişmelerde öncü de olmamız gerekiyor. Ancak, bizim burada yapacağımız her şey o dünyanın ticarileşmiş kısmını meşrulaştırmaya dönük de olabilir. Ona da dikkat etmemiz gerekiyor” değerlendirmesini yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Metaverse ile ilgili “Hassas bir konu. İyi ve titiz bir çalışma yapın. Konuyla ilgili alanında uzman isimlerin katıldığı bir çalıştay düzenleyin” dediği öğrenildi
Ebru Karatosun/Türkiye gazetesi
İBB Sözcüsü Murat Ongun İsviçre'de olduğu haberlerini doğruladı
'Sezen Aksu'nun kafasına sıkarız' diye tehdit eden Erol Bulut, 500 Milyonluk ihale almış!
Meteoroloji duyurdu: Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek?
Ekrem İmamoğlu'ndan yemek açıklaması: 1 saatlik molanın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur
Murat Ağırel gerçeği açıkladı: Olay doğru. Ekrem İmamoğlu saat 18’de oradaymış, Saat 19’da da AKOM’a gitmek için çıkmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermeni Vakıflar Birliği Başkanı Şirinoğlu'nu kabul etti
AKOM uyardı: İstanbul Anadolu yakasına yoğun kar geliyor
Tarihi hana giren kasa hırsızları 30 dükkanı soydu!
Vicdansızlık! Oteller 300 TL'lik oda için bin 500 TL istediler



YORUMLAR
Yorum Yap