Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında skandal iddia! Dolandırıcılıkla suçlanıyor
Beyaz Tv'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında iddia edilene göre, Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un dolandırılıcılıktan suçlanıyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Geçtiğimiz Eylül ayında iki senedir beraber olduğu Uğur Akkuş ile Ebru Şallı dünyaevine girmiş, Çırağan Saray'ında yapılan sade nikah törenine Şallı'nın tektaşı damga vurmuştu.
Son olarak Uğur Akkuş, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles'ın Beverly Hills bölgesinde eşi Ebru Şallı'ya malikane satın almasıyla gündeme gelmişti.
Şimdilerde ise Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, bomba bir iddia ile gündeme bomba gibi düştü. Ebru Şallı’ya Beverly Hills’te malikane aldığı söylenen Uğur Akkuş, iddialara göre, Arap bir iş insanından para kaçırdı.
Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş ile evlendi
Uğur Akkuş ise henüz dolandırıcılık iddiaları hakkında bir açıklama yapmadı. Akkuş'un bu iddialar karşısında ne diyeceği merak konusu oldu.
Ece Erken'den 'elektrik faturası' tepkisi: Enayi yerine koymayın bizi
Nagehan Şaşmaz’dan Necati Şaşmaz hakkında flaş sözler!
Servetlerine servet katacaklar! Bir gecede 800 Bin alacak
40 milyon Dolarlık boşanmada eski eşe iftira davası
Kerimcan Durmaz’ın rezilliği
Cinsel saldırıdan suçlu bulunan Bill Cosby: Pişman değilim
Derin Mermerci, yasak aşk haberlerine ne dedi?
Sosyete kulisleri bunu konuşuyor! Boşanma nedeni yasak aşk
Mafya, arabesk ve magazin yemekte buluştu



YORUMLAR
Yorum Yap