e-Ticaret düzenlemesi Meclis'te
AKP elektronik ortamda haksız rekabetin önüne geçmek için düzenlemeler içeren yasa teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sundu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
AKP'li milletvekillerinin imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunulan 15 maddelik yasa teklifi, 'Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik' öngörüyor. Teklif elektronik ticaret alanında tekelleşmeyi önlemek amacıyla yeni düzenlemeler getiriyor.
Ads by Kiosked
Teklif ile; e-ticarette haksız rekabetin ve tekelleşmenin önüne geçilerek pazara yeni aktörlerin girişinin kolaylaştırılması, pazarın dengeli ve sağlıklı büyümesinin sağlanması amacıyla da ölçekler de dikkate alınarak elektronik ticaret aracı hizmet sağlayıcı ve elektronik ticaret hizmet sağlayıcılara yönelik düzenleme yapılması öngörülüyor.
Kaçak geçişte Deli Dumrul'a fren!
31 Aralık 2021 öncesi yapılan inşaatlara imar affı geliyor
Fiş vermeme cezası 240 liradan 1000 liraya çıkıyor
Bilişim uzmanı sokakta uyuyakalınca 500 bin kişinin verileri de çalındı
Sahibi öldürüldü: İşte Erol Evcil’in çöktüğü 4 büyük demir çelik tesisi
BDDK kısıtlaması kaosa sürükledi: Ani duruş uyarısı
Cumhurbaşkanı'na yüzde 40'lık maaş zammı iptal edildi
Motorine indirim geldi
Prof. Dr. Demirtaş'ı çileden çıkaran yorum! Sen kimin çocuğusun?



YORUMLAR
Yorum Yap