Dünya şampiyonluğu son anda kaçtı
Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Sırbistan’da düzenlenen 2023 Dünya Güreş Şampiyonası’nda milli sporcu Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kilo finalinde İranlı rakibi Amin Mirzazadeh’e kaybederek, gümüş madalya elde etti.
Başkent Belgrad’daki organizasyonda Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda final müsabakasında İranlı Amin Mirzazadeh ile karşılaştı.
Kariyerinde 5 dünya, 12 Avrupa şampiyonluğu bulunan Rıza Kayaalp, Mirzazadeh’e karşı maçın son anlarına kadar üstün bir oyun sergiledi.
Son saniyelere de 2-1’lik Rıza’nın üstünlüğüyle girilirken, son anda Mirzazadeh, Rıza’yı minderin dışına taşıyarak skoru 2-2 yaptı.
Bu sonuçla Mirzazadeh, 2-2’lik skorda son sayıyı kazanan sporcu avantajıyla altın madalyaya ulaştı. Rıza Kayaalp, gümüş madalyada kaldı.
Milli güreşçi, geçen yıl finalde İranlı rakibi Mirzazadeh’i mağlup ederek 5. kez dünya şampiyonu olmuştu.

Arabistan'ın transfer çılgınlığının perde arkasında ne var?

A Milli Takım'da yeni teknik direktör Vincenzo Montella oldu

Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi

Dört büyüklerin transfer yarışı acı bitti

Stefan Kuntz'a ödenecek rakam belli oldu

A Milli Futbol Teknik Direktörü Stefan Kuntz görevden alındı

Galatasaray'dan Okan Buruk'a büyük zam

Real Madrid'de tarihi skandal: Çocuk pornosu

Galatasaray maçı sonrası 'anca üçün 1'ini alıyorsunuz' diyen BJK eski yöneticisi Serhan Çetinsaya helallik istedi

YORUMLAR
Yorum Yap