Dolar yeniden yükselişe geçti
Haftaya düşüşle başlayan dolar/TL, Erdoğan'ın katıldığı NATO Zirvesi ve Biden ile görüşmesinin ardından yeniden yükselişe geçti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Sabah saatlerinde 8,35 seviyelerinde işlem gören dolar, şu an 8,47’ye kadar yükseldi.
Sabah saatlerinde 8,35 seviyelerinde işlem gören dolar/TL, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden görüşmesinin ardından 8,47'ye yükseldi.
Geçen hafta boyunca düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, haftayı da yüzde 3,1'lik değer kaybıyla 8,3875'ten tamamlamıştı.
Uzmanlar, Erdoğan'ın hafta sonu açıkladığı Çin'le swap anlaşmasının dolar/TL'de geçen hafta yaşanan düşüşü desteklediğini aktarmıştı.
Fakat, Erdoğan'ın katıldığı NATO Zirvesi'nde, Biden ile yaptığı görüşme başta olmak üzere ikili temaslar sonrası dolar/TL yeniden yükselişe geçti.
Makyajlanmış! MB rezervleri eksi 56 Milyar Doları gösteriyor!
Erdoğan-Biden zirvesi sonrası TL neden değer kaybetti?
CHP, Demirören'in Ziraat Bankası'ndan aldığı krediler için araştırma önergesi verdi
Ziraat Bankası'nın marka değeri yüzde 41 düştü!
Altın fiyatlarında düşüş neden hızlandı?
Kesici: Merkez Bankası rezervleri hakkında Cumhurbaşkanı’na eksik ve yanıltıcı bilgi verildiği anlaşılıyor
Görevden alınan Emlakbank Genel Müdürü Deniz Aksu'ya 694 Bin TL tazminat ödendi
Gram altında düşüş sürüyor, 500 TL'nin altına indi!
12 aylık cari işlemler açığı 32 Milyar 737 Milyon Dolar oldu



YORUMLAR
Yorum Yap