Dolar güne nasıl başladı?
Dolar - Euro kaç TL? 15 Haziran 2020 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Piyasalarda korona virüste ikinci dalga endişeleriyle riskli varlıklardan kaçış ve güvenli limanlara yönelim yaşanıyor.
Dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününde 6,82 TL'den işlem görüyor. Euro/TL ise 7,68 TL’de yer alıyor.
Uzmanlar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında ikinci dalgaya ilişkin endişelerin artması sonucu dün küresel anlamda doların diğer para birimleri karşısında değer kazandığını belirtti.
Bugün yurt içinde Mayıs ayı bütçe dengesi verilerinin takip edileceğini belirten uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 6,70-6,80 bandının öne çıktığını söyledi.
Dünya Bankası'ndan Türk ihracatçılarına finansman desteği
İktidar, bankaları liyakatsiz kişilere yönettiremez, dua edelim de milli güreşçi Hamza Yerlikaya'yı Sağlık Bilim Kurulu'na atamadılar
Albayrak: Katılım Reasürans Fonu kurma sürecini başlattık
Erdoğan: Koronavirüs sonrası için İslam iktisadı krizden çıkışın anahtarıdır
MB'nin eski baş ekonomisti uyardı: Yatırımcı ile barışmak için gerçekçi olunmalı
Hamza Yerlikaya rekora gidiyor! Bir koltuğa tam 5 karpuz
Eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank'a atanması dünya medyasında
Vakıfbank Başkan Yardımcılığı’na atanan Hamza Yerlikaya 'diplomada sahtecilik' suçlamasıyla hâkim karşısına çıkmış!
SPK'den iki tebliğde değişiklik



YORUMLAR
Yorum Yap