Doktorlar yurt dışına kaçınca emekli hekimlere görev çağrısı
Sağlık Bakanlığı hekim açığını kapatmak için ilan çıktı. 65-72 yaş arasındaki hekimlerden atama talebi toplanıyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Sağlık Bakanlığı hekim açığını kapatmak için ilan çıktı. 65-72 yaş arasındaki hekimlerden atama talebi toplanıyor.
Sağlıkta şiddet, çalışma koşulları, yetersiz maaş gibi gerekçelerle yurt dışına doktor göçü artarken; 65-72 yaş arasındaki hekimlerden atama talebi toplanıyor.
NTV'nin haberine göre Sağlık Bakanlığı'nın ilanına göre, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, uzman diş tabibi ve tabip ünvanlarında 18 Ekim Çarşamba gecesine kadar talep toplanacak.
Türk Tabipleri Birliği tarafından paylaşılan rapora göre; 2023'ün ilk yarısında 2 bin 285 doktor, yurt dışına gitmek için gerekli olan iyi hal belgesi için başvurmuştu.
Sedat Şahin 1 günde nasıl tahliye oldu?
Jet Fadıl'a neden 2 bin 504 yıl hapis cezası verildi?
Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Abdurrahman Dilipak'ı dize getirdi
102 milyonluk vurgun yaptılar, 'Banka bizi teşvik etti' diye savundular
Başsavcının rüşvet isyanı: Para karşılığı erişim engeli
Beykoz'da ünlülerin oturduğu konaklarda 100 bin dolarlık kumar masası
Yeni dolandırıcılık: Şarjım bitti diyene sakın telefon verme
Kargo dolandırıcılığı yapan avukata şok!
Halil Falyalı cinayetinde istenen cezalar belli oldu



YORUMLAR
Yorum Yap