Depreme dayanıksız çıkan AVM yıkılacak
Bursa'da 23 yıldır faaliyet halinde olan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nin (AVM) depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. AVM yıkılacak.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bursa'da 23 sene önce inşa edilen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nin (AVM) depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.
Bursa'da Bugün'ün haberine göre mülk değeri 250 milyon dolar olan AVM, temmuz ayında yapılan satışla birlikte Atış Yapı'ya satılmıştı.
Satış işleminin ardından binada kontroller gerçekleştiren Atış Yapı, AVM'nin riskli bir yapıda olduğunu ve depreme karşı dayanıksız bulunduğunu belirtti.
Tasfiye kararıyla birlikte AVM'nin yıkım süreci resmen başlarken, mağazalara yapılan bildirimde 31 Aralık 2024 tarihine kadar işletmelerini boşaltmaları talep edildi.
ASELSAN'dan 42 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi
Fikret İnan'ın adası icradan kaça satılık?
Fatih Altaylı yazdı: 2.5 milyar dolarlık tren soygunu!
Konkordato istedi, iflas şoku yaşadı!
Burak Yakın'ın gözaltına alınmasıyla ilgili yeni açıklama
Yabancı sermayeli yatırımlar yüzde 70 düştü!
Tapu sahipleri dikkat: İşte yeni ücretler
Akaryakıt teslimatlarına yeni kural geliyor
Şeref Oğuz'dan şirketler için hayatta kalma kılavuzu: Bunlardan kurtul




YORUMLAR
Yorum Yap