Depoları fulleyin! Akaryakıta zam kapıda
Orta Doğu’daki artan bölgesel gerilimler ve küresel piyasalardaki oynaklık, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarını baskılamaya devam ediyor. Yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogaz fiyatlarına litre başına 65 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, pompaya yansıyacak ilk fiyat artışı LPG (otogaz) grubunda yaşanacak. 4 Mart 2026 gece yarısından itibaren otogaz fiyatlarına litre başına 0,65 TL zam yapılması öngörülüyor.
Uzmanlar, uluslararası petrol fiyatlarındaki yükselişin etkisiyle asıl büyük artışın önümüzdeki günlerde benzin ve motorin fiyatlarında gerçekleşmesinin beklendiğini ifade ediyor.
AKARYAKIT FİYATLARINDA SON DURUM
İstanbul Avrupa Yakası'nda kurşunsuz benzinin litresi ortalama 58.34 TL'den, motorin 60.39 TL'den ve otogaz 30.29 TL'den satılıyor.
Anadolu Yakası'nda ise fiyatlar ufak farklılıklar göstererek benzin için 58.18 TL, motorin için 60.23 TL ve otogaz için 29.69 TL bandında seyrediyor.
Başkent Ankara'da araç sahipleri benzinin litresine ortalama 59.28 TL, motorine 61.49 TL ve otogaza 30.17 TL ödüyor.
İzmir'de ise güncel fiyatlar benzin için 59.56 TL, motorin için 61.76 TL ve otogaz için 30.09 TL olarak pompaya yansımış durumda.
TOBB'dan iş dünyasına çağrı: Ortak hareket edelim
Toplu konut paraları kriptoda batırıldı
Bakan Bolat açıkladı: İran sınırında günübirlik yolcu geçişleri durduruldu
Maden sektörü 'Sektörel İstişare Toplantısı'nda buluştu
İstanbul'da enflasyon şubatta yükseldi
Şimşek'ten iş dünyasına: Endişeleri bırakın, fırsatlara odaklanın
Hizmet ÜFE'de aylık artış yüzde 7.4 oldu!
İş dünyasının sahur yemeğinde tartışma çıktı: Ak Partili Elitaş ile İSO Başkanı Bahçıvan arasında EYT gerilimi
Benzine gece yarısı zam geldi, tabela değişti




YORUMLAR
Yorum Yap