Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taksicilerle çay-simit sohbeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Çukurambar semtinde bulunan Bayındır Taksi Durağı'nı ziyaret etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığınca bir otelde düzenlenen 6. Din Şurası Kapanış Programı'nın ardından Çukurambar semtindeki Bayındır Taksi Durağı'nı ziyaret ederek taksici esnafıyla sohbet etti.
Taksiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a simit ve çay ikramında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, taksi şoförlerine telsizle hayırlı işler temennisinde bulunarak, "Değerli arkadaşlar, şu anda Bayındır Taksi Durağı'nda sizin evinizdeyiz, oradan sizlere sesleniyor, hayırlı işler diliyorum. Allah kazadan beladan muhafaza etsin diyorum. Yolunuz açık osun geleceğiniz aydınlık olsun inşallah." ifadelerini kullandı.
Bir taksicinin de "Reisim Allah'a emanet ol, Allah razı olsun" demesi üzerine Erdoğan, "Sağolun varolun, Allah razı olsun." ifadesine yer verdi.
Başka bir taksicinin de "Allah başımızdan eksik etmesin Reisim sizi" sözleri üzerine Erdoğan, "Amin" karşılığını verdi. Erdoğan, daha sonra taksicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erdoğan'dan Alevi evinin işaretlenmesine tepki: Hesabı sorulacak
Meclis'te ilk kez HDP'nin bir önergesi kabul edildi
Süt ineklerine veda mı edeceğiz?
Polis Akademisi kayıtlara geçen kadın cinayetlerini araştırdı
Mehmet Aslan, Cumhurbaşkanı'na hakaret davasında beraat etti
Yargıtay: Müdür fazla mesai ücreti alamaz
İstanbul’da fabrika yangını!
Milli Savunma Bakanlığı: 593 Suriyeli kardeşimiz Tel Abyad'daki evlerine döndü
Devlet Bahçeli: Herkes hesabını 2023'e göre yapsın



YORUMLAR
Yorum Yap