Çiğdem Toker: Akkuyu A.Ş off-shore alanlardan para transferi yapmak istiyor
Akkuyu A.Ş, off-shore alanlarda kurulmuş tüzel kişilerle işlem yapmak ve off-shore alanlardan para transferi yapmak istiyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
25 Aralık’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda yapılmak istenen çok sayıda ve önemli değişiklik yer alıyor. Birini paylaşalım. Akkuyu A.Ş, off-shore alanlarda kurulmuş tüzel kişilerle işlem yapmak ve off-shore alanlardan para transferi yapmak istiyor.
Bu önemli değişimin, Türkiye-Rusya ilişkileri açısından anlamını uzmanlar değerlendirecektir. Akkuyu nükleer santrali milletlerarası bir anlaşmaya dayanıyordu ve Rusya hisselerin yüzde 49’unu Türk şirketlere devretmek istiyordu. Gelinen noktada çözüm olarak vergi cenneti adalarda kurulan şirketlerle finansman sağlama çözümü bulunmuşsa, bütün ülkeyi ilgilendiren bu projedeki son durum hakkında birileri lütfedip kamuoyuna açıklama yapar belki.
İBB arazilerini 425 milyona hangi şirket satın aldı
10 şirket konkordato aldı, 2 şirket iflas etti
Ekim ayında 637 kuruluşa 10.4 milyar lira yatırım tutarlı teşvik belgesi verildi
Bakan Dönmez'den termik santral açıklaması: Bacası olmayanlar işletilemeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahir Çelik'e sert tepki: Hiçbir şey yapmamışsın!
Medya patronu da var, Erdoğan'a yakın iş adamı da! İşte tartışma yaratan termik santrallerin patronları
Doğa Koleji karıştı, öğretmenler ders bıraktı
Yandaş müteahhidi kurtarma operasyonu
Pilotlar uçuş tecrübelerini paylaştı: Kalkıştan sonra yapacak çok bir şey olmuyor



YORUMLAR
Yorum Yap