CarrefourSA 11 Bin çalışanı ile Mağazacılar Günü’nü kutladı
Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü Türkiye’nin 52 ilde faaliyet gösteren 683 marketinde, 12 deposunda ve online marketi Carrefoursa.com’da görev alan 11 bin çalışanı ile kutladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Perakende gibi son derece dinamik, ürün ve hizmet odaklı, insani ilişkilere bağlı bir sektörde omuz omuza çalıştıklarının altını çizen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu; “Biz, işimizi doğru yapıyoruz, çünkü doğru insanlarla çalışıyoruz. Bu sayede binlerce ürünün doğrusunu çalışanlarımız sayesinde müşterilerimize sunuyoruz. Sahip olduğumuz gücün en önemli kaynağı, 11 bin kişilik büyük bir aile olan çalışma arkadaşlarımız. Onların emeği ve desteği ile müşterilerimizden edindiğimiz deneyimler sonucunda birçok ilke ve başarıya imza atmaya devam ediyoruz” dedi.
CarrefourSA Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyeleri başta olmak üzere tüm yönetim ekibi, 12 Aralık Cumartesi günü marketlerde görev alarak saha çalışanları ile birlikte 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutladı.
Eyüpsultan Belediyesi Zafer Mutlu'nun kaçak okul arazisini satıyor
Kargoda yeni dönem: Her adresin 9 haneli numarası olacak
Erdoğan: Ülkemizi yeniden cazibe merkezi yapacak reformların hazırlıkları içindeyiz
Enerji piyasalarında idari para cezaları artırıldı
Altın ve pırlantada şüpheli işlemler patladı
Doğalgazdaki fiyat farkının nedeni: Şirketler harcadıkça gaz faturası şişiyor
Fransız devi, Türk şirketini satın alıyor
Kur artışı etkisiyle inşaat maliyetleri yıllık yüzde 19,49 arttı
Rüşvet skandalı sonrası Kervan Yatırım Holding’e yeni kayyım atandı



YORUMLAR
Yorum Yap