Burak Elmas devreye girdi, Ali Koç transferden vazgeçti
Fenerbahçe, Galatasaraylı point guard Melo Trimble'ın Euroleague çıkış maddesini kullanmak istedi
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Fenerbahçe, Galatasaray'ın ABD'li oyun kurucusu Melo Trimble'ın 150 bin euroluk EuroLeague çıkış maddesini kullanmaya karar vermişti. Fakat sürpriz bir gelişme yaşandı.
Devreye Galatasaray Başkanı Burak Elmas girdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ikna etti ve sarı-lacivertliler bu transferden vazgeçti.
Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından iki ezeli rakip arasındaki tansiyonun düşmesinin yanında yönetim bazında ciddi bir yakınlaşma da söz konusu.
Son sıcak temas basketbol branşında yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaraylı point guard Melo Trimble'ın Euroleague çıkış maddesini kullanmak istedi.
Takvim'in haberine göre, transferin gerçekleşmesine ramak kala Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u aradı ve bu transferden vazgeçirdi.
Üstelik Başkan Ali Koç'un Fenerbahçe Beko'nun bir oyuncu kurucuya ihtiyacı olduğu sırada bu jesti yaptığı belirtildi.
Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın şok teklifine ne cevap verdi?
GS’nin efsane başkanı Faruk Süren: Galatasaray'da takım ruhu yok!
Acun Ilıcalı hangi İngiliz futbol kulübünü satın aldı?
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Fenerbahçe'nin 2011 Süper Kupa talebiyle ilgili açıklama
Damien Comolli: Fenerbahçe, sürekli kendini imha etme modunda
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu: 2011'de Beşiktaş'la ertelenen maç yeniden oynansın
Mahfi Eğilmez: Bu borç yapısıyla ve bu kurlarla bu üç büyükler artık hiçbir şey yapamazlar
Aziz Yıldırım: Şimdi hesap verme vakti
Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci’ye sert uyarı: Kendine gel!



YORUMLAR
Yorum Yap