Bülent Arınç’ın kızı ve damadı trafik kazası geçirdi
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın kızı, damadı ve torunları trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Yeter, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Kaza, Yozgat’ın Aydıncık İlçesi Baydiğin Beldesi yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın Tokat’ta Kardiyolog olarak görev yaptığı öğrenilen damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter, kızı Ayşenur Arınç Yeter ve çocukları Mehmet Akif, Şamil ve Zeynep Reyyan Yeter’in içerisinde bulunduğu otomobil Ankara’ya giderken kaza yaptı.
Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Yeter ailesi, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Kazayı duyan Vali Mustafa Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ve İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı hastaneye gelerek bilgi aldı.
Yavaş'a yakışmadı! Ankara’da tepki çeken kare
Mardin'de HDP'li 3 belediyeye daha kayyum atandı
Ali Saydam, 'Ekonomi iyi' deyince böyle uyardı: Ahmet kaşınma....
İstanbul'da trafik kilitlendi
Bahattin Delen'in telefonundan çıkan son mesaj: Önce eşimi ve çocuğumu zehirleyip...
Soylu: 2019’da 299 kadın cinayete kurban gitti; maalesef geçen yıla oranla artış var
Ukrayna'da iki Türk kızını öldüren katil: Mesleğim dolandırıcılık, aylık gelirim 100 bin TL
Sosyetede büyük dolandırıcılık iddiası: 35 milyonluk ponzi paniği...
Babacan ‘Demokrasi’ diyecek




YORUMLAR
Yorum Yap