Bu hissede 100 lira 10 günde 24 liraya düştü!
Son 10 günde yüzde 76 gibi rekor seviyede düşen hisse senedinde yatırımcıların 100 lirası 24 liraya düştü.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Borsada son ayların en büyük manipülatif hareketin yaşandığı Derlüks Yatırım Holding hisse senedine kredili işlem yasağı geldi.
Son 10 günde yüzde 76 gibi rekor seviyede düşen hisse senedinde yatırımcıların 100 lirası 24 liraya düştü.
9 bin puan üzerinde tutunmaya çalışan borsada aynı zamanda yatırımcının canını yakan operasyonlar gerçekleşiyor.
Derlüks Yatırım Holding hisse senedi bugünde taban olarak yüzde 10 değer kaybetti. Hissedeki değer kaybı 10 günde yüzde 76’ya ulaştı.
KREDİLİ İŞLEM YASAĞI GELDİ
Borsa İstanbul’dan yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında; Derlüks Yatırım Holding A.Ş., Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Borlease Otomotiv A.Ş. ve Gedik Yatırım olmak üzere dört hissenin paylarına bir ay kredili işlem yasağı geldi.
Derlüks Yatırım Holding ne iş yapar?
Her türlü doğal deriden bay, bayan ve çocuk giyim eşyaları, giyim aksesuarları ve kullanım ürünlerinin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak faaliyet alanında yer alıyor
SAHİPLERİ KİM?

Kaynak: Paramedya
Gelir yok! Şirketin hisseleri yüzde 46 bin arttı
Commerzbank paylaştı: Dolar o tarihte 44 lira olacak
Euroka Sigorta'nın mutlu günü: Nihan Orhan’la Muammer Duman evlendi
Bankacılık devinden çarpıcı altın tahmini
Tarihin en sert rezerv kaybı!
Seçil Erzan davasında dikkat çeken Fatih Terim gelişmesi
İş dünyası Merkez'in faiz kararına kilitlendi
Cari açık açıklandı! İki yılın en yüksek aylık cari açığı
Türkiye'nin en değerli markasının hissesi 243 gün önceki fiyata geriledi




YORUMLAR
Yorum Yap