Borsayı kumarhaneye çevirdiler: Şimdi de Reysaş hisseleri
İstanbul Borsası tarihi manipülasyonlara şahit oluyor. İhlas Gazete, Finansbank'dan sonra şimdi de Reysaş hisse senedinde büyük manipülatif hareketler yapılıyor. Senette bir seansta yüzde 10 düşerken, diğer seansta yüzde 20 yükseliyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Borsada manipülasyon bitti derken, tam tersi tarihi operasyonlar oluyor. Bir çok hisse senedinde yüzde 300 hatta yüzde bine varan fiyat hareketleri yapılıyor.
İhlas Gazete ve QNB Finansbank'ta yapılan büyük manipülasyondan sonra aynı grubun bu kez Reysaş hisse senedinde operasyon yaptığı görülüyor.

29 Ekim 2019'da hisse senedini bir liradan toplayan grup, senedi kısa sürede 12.50 TL'ye yükseldi. Bu seviyeden hisse senedine taban tavan yaptıran grup daha sonra senide 5 TL'ye kadar aşağı çekti. Bugün hisse senedinde ters bir hareket yaptırarak yüzde 20 prim yaptırdılar.
KİM BUNLAR?
İhlas Gazete, QNB Finans ve Reysaş hisse senetlerinde işlem yapan grubun aynı olduğu ve çok sayıda hesap üzerinden işlemleri gerçekleştirdiği belirtiliyor.
Paramedya
Albayrak: 2016'dan bu yana ilk kez gösterge tahvili faizinde tek haneyi yakaladık
MASAK'tan yasa dışı bahis operasyonu! Bazı bankalar inceleniyor
Dolar güne nasıl başladı?
Koyunlu Halı, Odeabank'a olan 15.5 milyon liralık borcunu yapılandırdı
QNB Finansbank 17 şube kapattı, üst yönetime yüzde 30 zam yaptı
Garanti BBVA'nın 2019 karı yüzde 7 düştü
Merkez Bankası rezervleri 2 milyar dolar geriledi
Bankaların net kârı 2019’da yüzde 8.1 düştü
Bankacılık dünyasını karıştıran 1.5 milyon dolarlık dolandırıcılık



YORUMLAR
Yorum Yap