Borsa İstanbul'dan kaçış 1 milyona yaklaştı
Son 4 haftada, Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) kayıtlı pay senedi yatırımcı sayısında yaklaşık 1 milyonluk düşüş yaşandı. 15 Aralık 2023'ten bu yana 988 bin 284 kişi azalarak 7 milyon 585 bin 192'ye geriledi. Bu dönemde pay senedi değeri ise 10,03 trilyon TL'den 10,26 trilyon TL'ye yükseldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısında son 4 haftada düşüş bir milyon kişiye yaklaştı.
Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun(MKK) açıkladığı yatırımcı ve hesap sayılarına göre, pay senedi yatırımcı sayısı 5 Ocak ile sona eren haftada bir önceki haftaya göre 67 bin 838 kişi azaldı. Böylece pay senedi yatırımcı sayısı 7 milyon 653 bin 30'dan 7 milyon 585 bin 192'ye indi.
Böylece pay senedi yatırımcı sayısı 15 Aralık 2023 tarihinde gördüğü 8 milyon 573 bin 476 seviyesinden 4 haftada 988 bin 284 kişi azalmış oldu.
Aynı hafta pay senedi değeri ise 10,03 trilyon TL'den 10,26 trilyon TL'ye yükseldi.
EFT ve havale ücretlerine şok zam!
Dev banka gözünü vatandaşın parasına dikti
TCMB: Kredilerde sıkılaşma seyri sona erdi
Morgan Stanley'den yeni tahmin
İşte Seçil Erzan'ın fon vurgununda kazançlı çıkan tek isim: Bakın dolar bazında ne kadar faiz almış?
Net rezervlerde 5.1 milyar dolarlık şok düşüş
İşte Seçil Erzan'ın sır gibi sakladığı bankacı Fatin
İngiliz bankadan yıl sonu dolar tahmini
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran: Kredi verecek müşteri bulmakta zorlanıyoruz




YORUMLAR
Yorum Yap