Bodrum marinada yangın: Lüks yatlar suya gömüldü
Bodrum'da marinada çıkan yangında 7 motoryat battı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Muğla'nın Bodrum ilçesinde marinada demirli 8 motoryatı etkileyen yangın kontrol altına alındı.
Yalıkavak Mahallesi'ndeki marinada demirli motoryatta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Yangın, rüzgarın etkisiyle bitişikteki boyları yaklaşık 20 ile 30 metre arasında değişen 7 motoryata daha sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yangın söndürme çalışması sırasında ekipler rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.
Çalışmalara, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-6 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botu ile Bodrum Bölge Liman Başkanlığına bağlı yangın söndürme botları da destek verdi. Karadan ve denizden müdahale edilen yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alındı.
Yangında motoryatlardan 7'si batarken, birinde hasar meydana geldi.
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Raşit Gödelek ve Bodrum Bölge Liman Başkanı Tuncay Aydın da bölgeye gelerek çalışmaları yerinde takip etti.
Mandalinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, hiç istenmeyen bir olayın yaşandığını belirterek, ekiplerin karadan ve denizden yangına müdahale ettiğini, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını söyledi.
Genç futbolcu öldürülmüştü: Ünlü armatörün oğlu aranıyor
Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Bunun bedelini ödeyecek
Ankara, İstanbul, İzmir: Ramazan Bayram namazı saat kaçta?
Çok sayıda hakim ve savcının görev yeri değişti
Marka Holding soruşturması: Mine Tozlu Biçer ve 2 kişi tutuklandı!
Agora Pırlanta'nın sahibi evinde ölü bulundu
Muzaffer Yıldırım'ın Bebek Oteli'ni kimler yönetecek? Kasımpaşa'dan Bebek'e
Çanakkale destanı 111 yaşında: Bir bayrağın hürriyeti
Bilal Erdoğan'dan Trump'a ağır sözler: Dünya savaşı çıkabilir




YORUMLAR
Yorum Yap