Bodrum eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a 'görevi kötüye kullanma'dan 1 yıl hapis cezası
Muğla'nın Bodrum ilçesinin eski belediye başkanı Mehmet Kocadon'a 'görevi kötüye kullanma' suçundan yargılandığı davada 1 yıl hapis cezası verildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Eski Bodrum Belediye Başkanı Kocadon ile Bodrum Belediyesi'nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı'nın Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davasında karar belli oldu.
Mahkeme, sanıkları 'görevi kötüye kullanma' suçundan 1'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
Kocadon'un avukatı Mehmet Türkoğlu, karar duruşmasının ocak ayında yapıldığını ancak koronavirüs salgını süreci dolayısıyla tebligatın ellerine yeni ulaştığını söyledi.
'Hatalı bir karar olduğunu düşünüyoruz'
İzmir Bölge Adliye Mahkemesi'ne itiraz başvurusunda bulunduklarını aktaran Türkoğlu, "Daha kesinleşmemiş bir karar. İstinaf sonucunu bekleyeceğiz. Kararın bozulacağına inanıyoruz. Hatalı bir karar olduğunu düşünüyoruz" dedi.
Kocadon ve Aytı hakkında, 2012'de verilen bir tadilat yapı ruhsatıyla ilgili 'görevi kötüye kullanma' suçundan dava açılmıştı.
Düğün salonları 1 Temmuz'da açılıyor: Gelin-damat haricinde dans ve halay yasak
Maske takmayan 7 bin kişiye 900 TL ceza kesildi
Türkiye'deki ölüm sayısı arttı, en hızlı artış Kastamonu'da
27-28 Haziran'daki sokağa çıkma yasağında bakkal ve marketler açık olacak mı?
Diyanet bir özel okul daha satın aldı
Başhekimden aşağılık tuzak! Kadın doktora ilaç verip muayene odasında tecavüz etti
Bursa'daki sel ödeneksizlikten önlenememiş!
Silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda gözaltı
TBMM’den tarihi karar... Utanç temizlendi, rahat uyuyun



YORUMLAR
Yorum Yap