Bodrum'dan üç günde 100 bin araç çıkış yaptı
Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde de sahil bölgelerinden büyük kentlere akın oldu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bodrum’dan dün 10 bin araç daha çıkış yaparken sayı üç günde toplam 100 bin oldu. Kilit kavşaklarda ve otoyol gişelerinde trafik yoğunluğu yaşandı.
Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum'da 9 günlük tatilin bitmesiyle dönüş trafiği dün öğle saatlerinden itibaren yoğunlaştı. Cuma, cumartesi ve pazar günü ilçeden çıkış yapan toplam araç sayısının 100 bin olduğu belirtildi. Dün saat 15.00 sıralarına kadar 10 bin araç ilçeden ayrıldı.
Kilit kavşak kilitlendi
Tatile çıkanların bir kısmı cuma ve cumartesi günleri dönüşe geçerken, bir kısmı da son güne bıraktı. Dönüş yolculuğu nedeniyle 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve ‘kilit kavşak’ olarak adlandırılan Kırıkkale’de dün Trafik yoğunluğu yaşandı. Kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, yer yer hasarlı kazalar da meydana geldi.
Kapıkule'de rekor
Öte yandan, Edirne Valiliği, Avrupa'daki gurbetçilerin yoğun olarak kullandığı Kapıkule Sınır Kapısı'nda tarihi rekorun kırıldığını, 24 saatte 8 bin 358 aracın geçtiğini ve 35 bin 887 yolcunun giriş işlemi yaptırdığını açıkladı.
Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri yoğunluğu azaltmak için hem peron hem de personel sayısını arttırdı. Edirne esnafı ise gurbetçileri sazlı-sözlü, ciğerli ve badem ezmeli ikramla karşıladı.
Kabine toplanıyor: KYK borcu faizleri silinecek mi?
Dolarizasyona karşı ‘Ağa’ kredisi çağrısı: Ayağımızı gazdan çektik, yatırımları yavaşlattık
Saray’dan ekonomiye dair şehir efsaneleri; Ekonomi tıkırında, turistler geliyor,
İhracatçı şimdi de parite kıskacında; zarar milyarlarca dolar
Rus şirketleri, ambargoyu Türkiye üzerinden delmeye çalışıyor
Vergi rekortmeni iş insanına 330 milyonluk tuzak!
Şirketler döviz yüzünden köşeye sıkıştı!
Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş: Emlak krizi patladı, iflas dalgası geliyor
Hostesten mide bulandıran itiraf: Uçakta mecbur kalmadıkça bunları tüketmeyin



YORUMLAR
Yorum Yap