Bodrum'da yanan lüks teknenin sahibi ünlü iş adamı çıktı!
Bayram tatili için Göcek'e gitmeye hazırlanan 'Aslan' isimli lüks teknede yakıt ikmali sırasında patlama meydana geldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Üç kişinin yaralandığı olayda, teknenin iş adamı Hüseyin Yücel'e ait olduğu öğrenildi. Patlama anında Yücel'in teknede olmadığı belirtildi.
Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da bir kaza oldu. Yakıt ikmali için akaryakıt istasyonuna yanaşan teknede henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.
Patlamanın ardından teknenin büyük bir bölümü zarar görüp su alırken, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
YÜCEL TEKNEDE YOKTU
Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre patlamanın yaşandığı lüks teknenin sahibinin, iş adamı Hüseyin Yücel olduğu öğrenildi.
Aileye ait olan ve Yücel'in oğlunun ismini taşıyan 'Aslan' adlı tekne, bayram tatili için Göcek'e hareket etmeye hazırlanırken Bodrum'da yakıt ikmali yapıyordu.
Patlama anında Hüseyin Yücel teknede yoktu. Teknenin Göcek'te kendisine doğru gelmesini bekliyorlardı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Olay sonrası Hüseyin Yücel cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Yaşanan kazanın ardından çevre güvenliği sağlanırken, marina işletmesi de benzer bir durumun tekrar yaşanmaması için önlemlerini aldı.

TİM Başkanı Gültepe: Sanayici arsasını satışa çıkarsa da alıcı yok!
Yüksek faiz müteahhidi zorluyor!
Sanayicinin borcu 765 milyar liraya çıktı
Motorinin litresi 50 lirayı aşacak
Tatil fiyatlarında İspanya'yı geçtik!
Büyük rant hilesi: Onay gelmeden başladı
Nihat Zeybekçi tarih verdi: Sonbahardan itibaren rahatlama göreceğiz
Prof. Dr. Şenol Babuşçu: İflas dalgası büyüyebilir
Akaryakıtta füze etkisi: Bu gece çifte zam geliyor




YORUMLAR
Yorum Yap