Bodrum'da Dodo Beach’te yıkım tekrar başladı
Bodrum'un Küdür Yarımadası'ndaki Dodo Beach'te yıkım işlemine yeniden başlandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İşletme sahiplerinin başvurusuyla Muğla 2. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurunca, yıkıma ara verilmişti. Gelişme üzerine harekete geçen Çevre Bakanlığı, üst mahkemeye başvurarak karara itiraz etti.
İzmir Bölge İdare Mahkemesi de yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Yapı Kayıt Belgesi de iptal edilen beach'in yıkımına yeniden başlandı.
350 metrekaresi ahşap iskele olmak üzerek yaklaşık bir dönümlük alan işgal eden işletmede yıkımın kısa süre içinde tamamlanacağı ve akabinde bölgenin doğal görünüme kavuşturulması için çalışmalara başlanacağı öğrenildi.
42 KAÇAK YAPI YIKILDI
Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri son 2 ayda Ortaca ve Köyceğiz'de kaçak olduğu uydu fotoğraflarından belirlenen 42 yapıyı, belediyelerle birlikte yıktı.
Fethiye ve Marmaris'te tespit edilen kaçak yapılar ise eylülde yıkılacak.
Kenan Gürbüz/Sabah
Dolandırıcının ajandası! Ece Ajandası’nın vârisi İnci G. dolandırıldı
Buğdayda ithalat başlıyor
Dolardaki yükseliş bilançoları vuruyor
İşte doğalgazın bulunduğu nokta!
Karayollarında kurnazlık: Sürücüler yüksek ücretli yola girsin diye tabela eksik yazılmış!
Bakan Selçuk açıkladı: İş sağlığı ve güvenliğine 66 milyon lira destek sağlanacak
Turkcell'de Varlık Fonuna hisse devrine izin çıktı
E-ticaret hacmi 92 milyar TL'ye yükseldi: Gıda, süpermarkette yüzde 420 artış
İkinci çeyrekte istihdam geçen yıla göre yüzde 2.7 azaldı



YORUMLAR
Yorum Yap