Bir inşaat devi daha konkordato ilan etti

Ekonomik kriz ile birlikte inşaatta yaşanan krizin etkisiyle dev şirketler iflas veya konkordato ilan ediyor. Antalya’nın en büyük inşaat firmalarından Ulu İnşaat, konkordato talebinde bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Ekonomik krizin etkisiyle her geçen gün dev şirketlerden biri daha iflas veya konkordato ilan ediyor. Özellikle seçimlerin ardından konkordato ve iflas dalgası tekrar başladı.

Antalya'nın yerel gazetesi Günhaber'in aktardığı bilgilere göre Antalya’nın en büyük inşaat firmalarından Ulu İnşaat, konkordato talebinde bulundu. İnşaat, turizm, tarım ve iş güvenliği alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bünyesinde barındıran firma, Antalya’daki yatırımlarıyla tanınıyordu.

İnşaat faaliyetlerinin durmadığı Ulu İnşaat’ta taahhütlerin aksamadan devam edeceği belirtilirken, Antalya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi konkordato talebi üzerine haciz takibi yapılmaması için 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Ulu İnşaat’ın bu süre içerisinde yeni bir yatırım için karar alamayacağına dikkat çekilirken, yapacağı yeni iş sözleşmeleri konusunda ise mahkemeden ve komiserlik heyetinden onay alması gerektiği bildirildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol