Binali Yıldırım'ın Simit Sarayı sırrı!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Binali Yıldırım'ın ve AKP'li vekillerin Simit Sarayı'na ait özel uçağı kullandığı fotoğrafları sosyal medyadan duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, eski Başbakan ve AKP Milletvekili Binali Yıldırım’ın bir süredir tartışılan Simit Sarayı’na ait özel uçaktan inerken çekilmiş fotoğrafları yayımladı.
CHP’li Tuncay Özkan, Twitter’da paylaştığı fotoğraflara “BİNALİ YILDIRIM VE AKP'Lİ VEKİLLERİN SİMİT SARAYI'NA AİT ÖZEL UÇAĞI KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI.
Uçan saraydan Uçan Simit Sarayı'na... Hayırlı olsun... Çay simit hesabından Simit Sarayı'nın uçağına geldiniz. Parasını millete ödettiniz, yakışıyor mu?” mesajını ekledi.


Cumhuriyet
Erdoğan: Madem Libya'nın bizimle ilgisi yok, Gazi Mustafa Kemal orada ne arıyordu?
Lodos çatıyı sokağa uçurdu
Meteoroloji'den fırtına ve yağış uyarısı: vapur seferleri iptal
Tuvalete gizli kamera yerleştiren doktor serbest kaldı
Erdoğan: 2022'den itibaren her yıl bir denizaltımız hizmete girecek
Dilipak: Bu AKP'lilerin çoğu eski FETÖ'cüdür
CHP'li Öztrak: İktidara geldiğimizde Kanal İstanbul'a ait kredi ve borçları ödemeyeceğiz
Erdoğan, Musevilerin 'Hanuka Bayramı'nı kutladı: Din ve vicdan özgürlüğünün önündeki engelleri tek tek kaldırdık
Bakanların Meclis karnesi! İşte sınıfta kalanlar isimler



YORUMLAR
Yorum Yap