Beşiktaş'ta ikinci Sergen Yalçın dönemi

Beşiktaş teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Beşiktaş Kulübü, teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın getirildiğini açıkladı.

Avrupa kupalarına veda etmesinin ardından Ole Gunnar Solskjaer'in görevine son veren Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ile anlaştı.

Daha önce teknik adam olarak siyah-beyazlı takımı şampiyonluğu taşıyan 52 yaşındaki çalıştırıcıyla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ali Rıza Sergen Yalçın ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır" denildi.

İkinci kez siyah-beyazlı takımın başına getirilen Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki ilk teknik direktörlük döneminde 1'er Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol