Beşiktaş'a BJK Fan Token'dan 50 Milyon Dolar geliyor

Beşiktaş Yönetimi, BJK Fan Token'la kulübe müthiş bir gelir kazandırmaya hazırlanıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Beşiktaş Yönetimi, BJK Fan Token'la kulübe müthiş bir gelir kazandırmaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi BJK Fan token için sektörün önemli aracı kurumu Bitci.com'la anlaşmaya vardı.

Gelecek ay yapılacak halka arzdan Beşiktaş'ın kasasına 50 milyon doların üstünde parayı kasasına koyması hedefleniyor. 

#reklam#

Kartalhaber.com sitesinin haberine göre dernek ve taraftar temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş tarihinin en önemli anlaşmasına imza atmak üzereyiz. Bitci.com dünyanın önde gelen şirketlerinden birisi. Sözlerin ve taraftarlarımızın desteğiyle çok büyük bir geliri kasamıza koyup Beşiktaş'ı dünya kulübü haline getirmek istiyoruz" dedi. 

FAN Token nedir? 

Spor endüstrisi her gün büyürken yeni gelir kaynakları yaratıyor. Son dönemlerde özellikle de futbolun en önemli ve gelişen gelir kaynağı Fan Token'lar oldu.

Son 2 yılda Fan Token'lar spor ekonomisine 200 milyon dolarlık (yaklaşık 1.6 milyar lira) kaynak sağladı.

Spor dünyasında maç günü ve ticari gelirler gibi ana gelirler büyük kayba uğrarken adeta Fan Token'lar kulüplere adeta can simidi oldu.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol