Belediye başkanının katili yeğeni çıktı
Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve 3 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Şen ve şoförü yaşamını yitirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve 3 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Şen ve şoförü Mikail Çelikkol yaşamını yitirdi. Silahlı saldırıyı düzenleyen zanlının Şen'in yeğeni olduğu ortaya çıktı.
ŞEN VE ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, hastane önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen'in, sabah 10.00 civarında şantiye sahasına aracıyla giderken fail tarafından önünün kesildiğini söyleyerek, "Öncesinde kavga meydana geliyor. Akabinde bu kavga silahlı kavgaya dönüşüyor. 5 yaralıyı hastanemize sevk ettik. Bunlardan belediye başkanımız Hilmi Şen ve şoförü olarak yanında çalışan Mikail arkadaşımız ağır yaralı sevk edilmiş ve tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmiştir. Diğer 3 yaralı arkadaşımıza üniversite hastanemizde müdahale ediliyor, onların hayati tehlikeleri yok. Fail elimizde. İlçe emniyet amirliğimiz tarafından ele geçirilmiş vaziyette. Adli tahkikat başlamıştır" dedi.
31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Şen, temmuz ayında partisinden istifa etmişti.

SALDIRGAN YEĞENİ ÇIKTI
Saldırıyı gerçekleştiren kişinin Hilmi Şen'in yeğeni Erdem Şen olduğu öğrenildi. Gözaltında sorgusu süren Erdem Şen'in ilk ifadesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in kendisini işe almak için söz verdiğini ve sözünü yerine getirmeyince de saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.
MANSUR YAVAŞ'TAN TAZİYE
ABB Başkanı Mansur Yavaş, Hilmi Şen için taziye mesajı paylaştı. Sosyal medyadan açıklama yapan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
"Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve şoförü Mikail Çelikkol'un uğradıkları saldırıda hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum."
Ebru Gündeş'in 69 milyon liralık konseri CHP'yi karıştırdı
Gazetecilere adli kontrol, avukata ev hapsi kararı çıktı
Üç belediyeye daha kayyum atandı
Milletvekilinden tepki çeken sözler: Ak Parti olmasa ekmek bulamazdınız...
Binali Yıldırım'ın kardeşinin fotoğrafı gündem oldu
Zeybekci'den tuhaf açıklama: Niye ciyak ciyak bağırıyor sunuz?
İş Bankası GM'si Hakan Aran'dan asgari ücret yorumu: Dışarıdan gazel okumak kolay
Uzman çavuş 12 kilo uyuşturucuyla yakalandı
Google CEO'sundan yapay zeka itirafı




YORUMLAR
Yorum Yap