Behzat Ç.'nin BluTV macerası sona erdi'
Altı yıllık aranın ardından internet dizisi olarak geri dönen Behzat Ç.'nin, BluTV ile yeni bir sezon için anlaşamadığı iddia edildi. Söylentilere göre, dizinin beşinci sezon çekimleri başlamadan iptal edildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Aradan geçen 6 yıla rağmen Behzat Ç., tekrar gündeme oturdu. Fakat dizinin 9 bölümlük giriş hikayesinin sonuna gelindiği öğrenildi.
BluTV, dizinin 45 dakikalık formatını 60 dakikaya çıkaracağını ve yeni sezon çekimlerinin de yakında başlayacağını duyurmuştu. Diğer yandan yeni sezonda 'Harun' gibi klasikleşmiş karakterlerin geri döneceğine dair söylentiler ortaya atılmıştı.
Behzat Ç., beşinci sezon için yapım öncesi aşamasındayken iptal oldu.
Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket’e hayat veren Ege Aydan, Instagram hesabındaki bir gönderisine yapılan yoruma yanıt verdi.
Aydan, yeni sezonun vaktini soran bir takipçisine, "Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar" şeklinde yanıt verdi. Aydan, yorumunu kısa süre sonra sildi.
BluTV cephesi, henüz bir açıklamada bulunmadı. Bunun yanı sıra Behzat Ç. ekibinin yeni sezonda maddi konularda anlaşamadığı iddia edildi.
Cem Küçük'ün Hürriyet eleştirisine internette ayar: 'Hükümet ne isterse onu yazıyorlar, onurları yok' ifadesi kaldırıldı
Avustralya'da gazeteler neden ilk sayfalarını kararttı?
Sabah’ta deprem! Kulisler birden hareketlendi
Bayburt Grubu'n gazeteci Çiğdem Toker’e açtığı 1.5 milyonluk tazminat davası düştü
Bilal Erdoğan'a kötü haber
İletişim Başkanlığı'ndan 'Buket Aydın'a kıyafet uyarısı
Erhan Çelik yeniden dünyaevine girdi
Acun Ilıcalı ölümden döndü
Buket Aydın'a tepkiler: Kendini defilede sanan arkadaş



YORUMLAR
Yorum Yap