BBP'li Mustafa Destici: Çiftçimiz nefes aldı... Yüzüne kan geldi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 'Halkın gündemi siyasetten ziyade ekonomi' dedi, açlık sınırındaki milyonlardan Ocak 2023'ü beklemelerini istedi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, milyonların açlık sınırının altında kaldığı ve temmuzda düzenleme beklediği bir tabloda, “bütün kesimler için Ocak 2023’te bir iyileştirmeye gidileceğini” söyledi.
İsyan noktasındaki çiftçiler için 'nefes aldı, yüzüne kan geldi' dedi
Sabah yazarı Yavuz Donat, bugünkü köşe yazısında Destici ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Donat'ın aktardığına göre, Destici, isyan noktasında olan çiftçinin nefes aldığı iddiasında bulundu, “Taban fiyatlar, sevindirdi... Çiftçimiz nefes aldı... Yüzüne kan geldi... Çaya verilen fiyat da iyi karşılandı... Ayrıca, çok şükür bu yıl mahsul de çok iyi... Beklentinin üzerinde” ifadesini kullandı.
Destici, “Millet gerilim istemiyor... Çözüm bekliyor. Özellikle dar gelirli kesim... Sıkıntı içinde. Halkın gündemi siyasetten ziyade ekonomi. Bütün kesimler için büyük iyileştirme... Dar gelirliye, esnafa... Herkese... Ocak 2023'te” diye konuştu.
Türkiye, tarım yapmak için 10 ülkede arazi kiralayacak
Reeskontta ağırlaşan şartlar ihracatçının yükünü artırdı
Doğrudan yabancı yatırımlarda sert düşüş
Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 10 yükseldi
Caddeler yükselişte; dükkan kiralarında artış yüzde 300'leri aştı
Ethem Sancak: Ben tank-palet fabrikasına bir kuruş para vermedim
Bina kimlik sertifikası uygulaması getiriliyor
THY'nin ismi değişiyor: Marka tescil için başvuru yapıldı
Asgari ücret muamması: Bir geliyor bir gidiyor



YORUMLAR
Yorum Yap