Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: 65 ölü, 661 yaralı
Bayram boyunca yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 65 kişinin yaşamını yitirdiği, 661 kişinin de yaralandığı belirtildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Ramazan Bayramı tatilinin başından bu yana Türkiye genelinde şehirler arası ve şehir içi yollar ile kırsal yerleşim birimlerinde meydana gelen trafik kazalarında 65 kişi yaşamını yitirdi, 661 kişi yaralandı.
Bayram tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun başladığı 31 Mayıs Cuma günü mesai bitiminden bugün saat 16.00'ya kadar çok sayıda trafik kazası meydana geldi.
Yurt genelinde, son 24 saatteki trafik kazalarında ise dört kişi hayatını kaybetti, 125 kişi yaralandı.
Alınan tedbirler ve yapılan uyarılara rağmen 31 Mayıs mesai bitiminden bugün saat 16.00'ya kadar meydana gelen kazalarda 65 kişi yaşamını yitirdi, 661 kişi yaralandı.
Ordu Valisi Yavuz’dan, İmamoğlu’na 'it' davası
İmamoğlu ile Erdoğan’ın VIP kardeşliği
Erdoğan'dan KKTC çıkışı: Kimse kusura bakmasın, yedirmeyiz
İmamoğlu, Ordu Valisi'ne "Bu vali tam bir it!" dedi mi!
Binali Yıldırım Diyarbakır’da ‘Kürdistan’ dedi
Külliye hızlı çıktı, Meclis’i 4’e katladı
AKP'li Ömer Çelik, 'İmamoğlu' dedi, sosyal medya yıkıldı
Yıldırım'ı uğurlamak için apronda tek sıra kuyruğa girdiler
Kocaeli'de fabrika yangınında 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı



YORUMLAR
Yorum Yap