Baykar uyardı: Selçuk Bayraktar'ın adını kullanarak dolandırıcılık girişimi
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın fotoğrafı kullanılarak yapılan ilanlara ilişkin Baykar’dan yapılan açıklamada, "'Yatırım fırsatı', 'ek gelir' gibi başlıklarla yayınlanan ilanlar açık bir dolandırıcılık girişimidir" denildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Sosyal medya ve internet sitelerinde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğrafı kullanılarak "yatırım fırsatı", "ek gelir" gibi başlıklarla yayınlanan ilanlara ilişkin Baykar yazılı bir açıklama yaptı.
Baykar’dan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
"Bir süredir sosyal medya mecraları ve bazı internet sitelerinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) adı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğrafları kullanılarak 'yatırım fırsatı', 'ek gelir' gibi başlıklarla yayınlanan ilanlar açık bir dolandırıcılık girişimidir. Yürütülen bu girişimin dolandırıcılık faaliyeti olduğu TPAO tarafından da duyurulmuştur. Bahse konu bu dolandırıcılık faaliyetine karşı tarafımızdan gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, vatandaşlarımızın zarar görmemesi için bu ve benzeri dolandırıcılık faaliyetlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz."
Zorunlu Açıklama?
— BAYKAR (@BaykarTech) March 1, 2023
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı @Selcuk Bayraktar'ın fotoğrafları kullanılarak yayınlanan "yatırım fırsatı", "ek gelir" gibi başlıklı ilanlar açıkça dolandırıcılık girişimidir.
Tarafımızca hukuki süreç başlatılmış olup, itibar edilmemesini önemle rica ederiz. pic.twitter.com/wnipSMpDaz
EYT'liler için yol haritası: İlk maaş ne zaman ödenecek?
Türkiye, mobil internet hızında dünyanın gerisinde
Sermaye artırımlarına kurumlar vergisi indirimi
Kasaplar ve üreticiler: Et ithalatı kaçınılmaz oldu
Bakan Bilgin: 24 yıllık EYT sorunu artık çözüldü, hayırlı olsun
AFAD'a yıllık 500 milyon dolarlık kaynak!
EYT teklifi Meclis'te kabul edildi... 5 bin gün teklifi reddedildi
Müteahhit hile yaptıysa zaman aşımı olmaz
İMİB'den maden ihracatı endeksi: Ton başına 188 dolara çıktı




YORUMLAR
Yorum Yap