Baykar Makina özel endüstri bölgesi ilan edildi
İstanbul Esenyurt ve Arnavutköy, Adana Yumurtalık ve Bursa Gemlik ilçelerinde üç alan özel endüstri bölgesi olarak ilan edildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan üç ayrı cumhurbaşkanı kararına göre, İstanbul Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 18.2 hektar büyüklüğündeki alan, Baykar Makina Sanayi ve Ticaret AŞ İstanbul Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi.
Kararlar kapsamında ayrıca, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde yer alan 84.9 hektar büyüklüğündeki alan Emba Elektrik Üretim AŞ Adana Özel Endüstri Bölgesi, Bursa’nın Gemlik ilçesinde yer alan 76.4 hektar büyüklüğündeki alan da Gemlik Gübre Sanayii AŞ Bursa Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi.
Varlık Fonu Kalyon'a ortak olmaya hazırlanıyor
BİM tanzim satıştan 30 Milyon zarar etti
E-haciz hayatı felç etti, 3.9 milyon hesaba bloke kondu
Bu okulları hangi müteahhitler yaptı; İstanbul'da boşaltılan 29 okuldan 19'u 1999'dan sonra yapılmış!
Bakanlık, Kanal İstanbul uyarısı yaptı: Barajlar devre dışı kalır. Kenti susuz bırakır
Fatura Saray'a çıktı! 705 Milyon Lirayı ödedi
Bu kadar da olmaz! Filyos’ta başkanın imar oyunu
Ucuz kredi vaadiyle patronları 10 milyon TL dolandırdılar
Memurlar yüzde 4 zam almıştı: Sendika başkanı kendi maaşına yüzde 85 zam yaptı



YORUMLAR
Yorum Yap