Banka önünde 110 Bin TL'sini gasp ettiler
İstanbul Tuzla'da bir kişinin elindeki poşette taşıdığı 110 bin lirası, yatırmak için geldiği bankanın önünde gasp edildi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
İstanbul Tuzla'da daha önceden bir bankadan çektiği parayı iş yerine getiren Tuncay K., bu parayı başka bir bankaya yatırmak için İçmeler Mahallesi'ndeki bir banka şubesine gitti.
Banka şubesine gelen Tuncay K.'nin önü, bankaya girmeden kendisini takip ettiği belirtilen 3 kişi tarafından kesildi.
Hala o odaya giremiyorum! Sarar çifti, yaşadıkları soygunu anlattı: 5 milyon kaybımız var
Tuncay K.'nin elindeki poşette bulunan 110 bin lirayı gasp eden 3 şüpheli, daha sonra olay yerinden kaçtı.
İstanbul'da iş adamına tuzak! Saniyeler içinde....
İhbar üzerine olay yerine gelen Tuzla Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
Koç'un uçağına bakarken öbürünü unuttuk; peki, Binali Yıldırım kimin uçağıyla uçuyor?
Bakan Akar'dan ABD'nin S-400 mektubuna tepki
Binali Yıldırım'a dikkat çeken Devlet Bahçeli sorusu!
Saadet adayı neden yan çizdi! İGDAŞ oğlumu işten çıkartmadı
Çavuşoğlu: Kimse Türkiye'ye ültimatom veremez! O S-400'ler Türkiye'ye gelecek
Beykoz Belediyesi’nin verdiği imarlar yargıya taşındı
Binali Yıldırım'a yüzük yapmak için Kabe'deki 'Makam-ı İbrahim' taşını kırmışlar
Erdoğan ve Bahçeli'den sürpriz görüşme: Ne konuştular?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye S-400'ü almıştır, bu işi bitirdik



YORUMLAR
Yorum Yap