Bakanlıktan yeni Corona tedbirleri: Gece kulüpleri, bar ve diskotekler kapatıldı
İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği yeni Corona virüsü kararlarına göre pavyon, diskotek, bar ve gece kulüpleri bugün saat 10:00'dan itibaren geçici olarak kapatıldı
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine Corona virüsü tedbirleri konulu ek genelge gönderdi.
İllere gönderilen ek genelge ile Corona virüsü salgının Çin’in Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam ettiği ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘pandemi’ olarak nitelendirildiği hatırlatıldı.
UMUMA AÇIK YERLER KAPANIYOR
Genelgede; Corona virüsü (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirilmelerde, “Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri” olarak faaliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini artıracağı, bu nedenle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin bugün saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacağı belirtildi.
Genelgede ayrıca, söz konusu tedbirlere ilişkin vali/kaymakamlar tarafından il/ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde ilgi Kanun hükümleri çerçevesinde gerekli gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi istendi.
Türkiye'nin en zenginleri arasındaydı! FETÖ'den gözaltı
Hızla artıyor.... Bakan Koca açıkladı: Corona virüsü vaka sayısı 18'e çıktı
Çankaya'daki koronavirüs toplantısı sona erdi: Yeni kararlar yürürlükte
Diyanet İşleri’nden son dakika umre açıklaması
Koronavirüs belirtisi görülen kızını hastaneden kaçırdı
'Cübbeli Ahmet Hoca': Koronavirüs için 132 kez okunması gereken 'bulaşıcı mikroplardan korunma' duası var
Corona virüsü, SARS’tan 10 kat daha fazla bulaşıcı
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Korono vaka sayısı 6'ya çıktı
İstanbul vapurlarının efsanesi 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti



YORUMLAR
Yorum Yap