Bakan Selçuk açıkladı: İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini, 29 Haziran Pazartesi'den itibaren hesaplara yatırılacağını açıkladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini, 29 Haziran Pazartesi'den itibaren hesaplara yatırılacağını açıkladı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Covid-19 tedbirleri kapsamında 5 Temmuz'da yapılması gereken Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektik. Ödemeleri, 29 Haziran'dan itibaren T.C. Kimlik Numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız” dedi.
IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödemelerin yapılacağını da hatırlatan Selçuk, “T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran'da, 2 olanlara 30 Haziran'da, 4 olanlara 1 Temmuz'da, 6 olanlara 2 Temmuz'da, 8 olanlara ise 3 Temmuz'da ödemeler yapılacak” açıklamasını yaptı.
Tatilciler sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak
Koronavirüs ve ekonomi: 2020 büyümesi ne olur?
Uzun sürmüş bir satış hikâyesi: Aras Kargo'da ne oldu?
Trump'dan Erdoğan'a: 5G’yi Çin’den almayın
Kızılay Sancaktepe Şubesi’nde 16 kişiye gözaltı: ‘Yardım malzemeleri satıldı’ iddiası
CHP'li Hasan Akgün'den inanılmaz rant skandalı! Gül İnşaat'tan 'Emsalsiz' vurgun
İSO Başkanı Bahçıvan: Toparlanma uzun süre alacak
İş dünyasının Korona ilgili kaygıları büyüyor
Boğazı vapurla geçmek 5 kuruş oldu



YORUMLAR
Yorum Yap